Povești Donatori

abel-moca

Abel Moca

Cred cu tărie că procesul de maturizare în credință este plin de bucurie, dar are și multă durere. Se produce treptat și implica și sânge și suferință, dar, acestea , puse la loc de cinste și privite ca temporare dau naștere la binecuvântări și la moduri extraordinare de slujire.

nof2

Marius Mirea

Grație lui Marius Mirea, primul donator voluntar de celule stem hematopoietice din România, o fetiță din Rusia a fost salvată. Și nu doar atât… Gestul său avea să deschidă inimile altor români spre donarea voluntară de celule stem hematopoietice.

nof2

Simona Nica

De multe ori, curajul şi sentimentul mulţumirii de sine că ai făcut o faptă bună sunt cele ce te învaţă şi îţi dau puterea de a face lucruri minunate pentru tine şi pentru cei din jurul tău. Un exemplu în acest sens l-a reprezentat Simona Nica.

nof2

Emanuel

Despre compatibilitatea dintre mine şi fratele meu, care a fost diagnosticat cu leucemie, am aflat imediat ce s-a aflat diagnosticul. Auzisem de la persoane care la rândul lor auziseră de la alţii că dacă donez – eu la început am crezut că va trebui să donez măduvă – s-ar putea să păţesc şi eu ceva. Dat fiind faptul că era viaţa fratelui meu mai mare în joc, am acceptat fără reţineri, dar cu teama că totuşi aş putea să iau şi eu vreo boală de sânge sau să iau vreun virus din spital sau că…