Termeni și condiții

Acești termeni de utilizare sunt aplicabili utilizării site-ului https://www.registru-celule-stem.ro/ (denumit în continuare Furnizor). Orice persoană accesează acest website (denumită în continuare Utilizator) trebuie să citească Termenii de utilizare prezentați în continuare, înainte de accesarea informației de pe website, și trebuie să accepte aceștiTermeni de utilizare fără alte limitări sau rezerve. Furnizorul își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii de utilizare.
În cazul în care nu acceptați Termenii de utilizare prezentați, vă rugăm să nu mai accesați acest website. Considerăm că prin continuarea utilizării website-ului, confirmați că ați citit și acceptat în totalitate acești Termeni de utilizare.

Copyright
Întregul conținut al acestui website (texte, grafică, simboluri, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Furnizorului și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.
Conținutul acestui website nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioara scrisă a Furnizorului.

Garanții și limitări
Tot conținutul acestui website este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. Furnizorul nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest website și materialele oferite, inclusiv, dar fără limitare la funcționarea, informarea, conținutul, materialele sau produsele oferite pe website.
Furnizorul nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care website-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Furnizorul își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe website, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor. Furnizorul nu are obligația de a actualiza acest website.
Furnizorul își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest website fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Furnizorul nu face nici o referire pe acest website la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor și acest website. Acest website va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

Informații cu caracter personal
Ne angajăm să colectăm informații cu caracter personal doar cu acordul și informarea dumneavoastră, atunci când folosiți serviciile Furnizorului, faceți solicitări legate de serviciile pe care vi le furnizăm, vă înregistrați pentru a primi informații sau alte servicii sau raspundeți unor comunicări din partea Furnizorului (chestionare, sondaje).
Tipul de informații cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprinde, spre exemplu, numele, adresa poștală, data nașterii, genul, numărul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informații colectate la înregistrare sau prin sondaje.
Dacă alegeți să ne furnizați informații cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai în scopurile declarate la colectarea lor.
Prin furnizarea de date către Furnizor, sunteți de acord cu procesarea datelor conform acestei declarații de confidențialitate.

Securitatea informațiilor
Vă atragem atenția în privința comunicațiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decât în urma incriptării. Informația pe care o puneți la dispoziție ar putea fi rutată printr-un număr de servere înainte de a ajunge la destinație – aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informațiilor personale care este în afara controlului său.
Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestei declarații de confidențialitate în orice moment ca raspuns la schimbările intervenite în legislatia în vigoare.